Forum is still broken

Discussion in 'Bug Reports' started by One, Aug 3, 2019.

  1. One

    One Well-Known Member
    UO:R Donor

    Joined:
    Jun 22, 2015
    Messages:
    4,876
    Likes Received:
    4,041
    Anybody happen to know why it's impossible to search for posts between 2014 and 2018 currently? The posts are still there, they just can't be found in the search box, or when One searches for their own posts or those of someone else.
    Christoph Brock likes this.
  2. eherruh

    eherruh Well-Known Member
    UO:R Subscriber

    Joined:
    Sep 2, 2016
    Messages:
    368
    Likes Received:
    427
    [​IMG]
    Jill Stihl and One like this.
  3. One

    One Well-Known Member
    UO:R Donor

    Joined:
    Jun 22, 2015
    Messages:
    4,876
    Likes Received:
    4,041
  4. Fenrir

    Fenrir Renaissance Staff
    Renaissance Staff

    Joined:
    Feb 19, 2019
    Messages:
    11
    Likes Received:
    22
    I do not know specifically why the search function is not working properly. Telamon did post this right after our host had issues.

    upload_2019-8-5_7-52-0.png

    I will prompt him to check again with the host.

    Thank you
    gitchu1000 and One like this.
  5. One

    One Well-Known Member
    UO:R Donor

    Joined:
    Jun 22, 2015
    Messages:
    4,876
    Likes Received:
    4,041
    Thank you as well
  6. Fenrir

    Fenrir Renaissance Staff
    Renaissance Staff

    Joined:
    Feb 19, 2019
    Messages:
    11
    Likes Received:
    22
    Just heard back from the "Telamon"

    He is still working on the table, I believe where the Search Index is stored. It was corrupted during our Host's outage. Said table is NOT cooperating and is taking longer to rebuild than expected. Telamon is actively working on it and hopes to have Search functioning again real soon. The real kind, not the Soon(TM) normally used

    Thank you for your Patience !

Share This Page